Voor wie beschikt over een goed werkende smartphone en geen behoefte heeft aan een nieuw toestel in combinatie met een abonnement, is een sim only abonnement de beste en meest voordelige keuze. Met een smartphone wil je natuurlijk ook gebruik maken van mobiel internet. Kies daarom bij aanschaf van een sim only abonnement voor een sim only 4G abonnement. 4G is de opvolger van de 3G en is op dit moment de standaard voor mobiel internet. Met 4G kun je snel mobiel internetten dankzij een nieuwe technologie. Bij aanschaf van een 4G sim only abonnement is het van belang om te beschikken over een mobiele telefoon die ook geschikt is voor het 4G-netwerk.

Vergelijk direct alle abonnementen

Waarom sim only?

Bij een sim only abonnement betaal je alleen de kosten van je abonnement, er zijn geen maandelijkse kosten voor het afbetalen van een mobiele telefoon omdat deze niet bij het abonnement komt. Het grootste voordeel is dat een sim only abonnement maandelijks een hoop geld scheelt want het afbetalen van een nieuwe mobiele telefoon kan aardig prijzig zijn. Het is wel van belang om in het bezit te zijn van een simlockvrije mobiele telefoon die geschikt is voor 4G. Zo kun je kiezen uit alle sim only abonnementen die er zijn. De simonly abonnementen zijn er in verschillende soorten en maten. Van belang is om te bedenken hoeveel belminuten, sms’jes en internet je nodig hebt om vervolgens de abonnementen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit is de snelste manier om tot het meest voordelige sim only 4G abonnement te komen.

Sim only 4G aanbieders

Sim only abonnementen worden steeds populairder. Er zijn dan ook steeds meer aanbieders op de markt van sim only. Om tot het meest voordelige abonnement te komen is het van belang de sim only abonnementen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Er zijn natuurlijk de abonnementen van bekende aanbieders zoals Vodafone, T-Mobile, KPN en Tele2. Met een abonnement van deze aanbieders ben je verzekerd van een goed netwerk. Er zijn ook steeds meer nieuwe aanbieders op de mobiele telefonie markt. Deze providers willen zoveel mogelijk klanten winnen en komen daarom met mooie aanbiedingen en lage prijzen. Ook het netwerk van deze aanbieders is vaak uitstekend. Providers waar je hierbij aan kan denken zijn Youfone, Simyo en Hollandsnieuwe.